Hopp til innhold

Jentekoret trenger deg

Kjære foresatte i Steinerskolens jentekor

Velkommen til et nytt kor-år! Nå er vi endelig tilbake mot en normal periode, og spennende ting er på gang, jubileumskonsert 30. oktober og mye annet!

For at alt skal gå knirkefritt, og for at vi skal opprettholde de positive opplevelsene for barna og ungdommene, trenger vi flere engasjerte voksne til å bidra i planleggingen, og å være med i styrearbeidet og ellers hjelpe til med praktiske gjøremål. Dirigent Tone Wik har den kunstneriske og musikalske ledelsen, men det er mange andre oppgaver i et korstyre, så akkurat din kompetanse er kjærkommen for oss.

Jeg har vært kasserer og fungerende styrelder, men har ikke lenger barn i koret, så jeg er på vei ut nå. Vicky Schaubert er eneste aktive styremedlem. Med andre ord: Det begynner å bli temmelig tynt i rekkene.

Det er hyggelig og lærerikt å følge jentekoret vårt fra sidelinjen, så nøl ikke med å ta kontakt hvis du har lyst til å bidra med smått eller stort!
Ha en fortsatt god sensommer-uke 🙂

mvh Torbjørn
41901990