Hopp til innhold

I år kommer den!2021 Julekonsert i Røa kirke

«Et vintereventyr» lørdag 11. desember

STEINERSKOLENS JENTEKOR med Trio Vario

Jentekorets julekonsert i år baserer seg på fortellingen "Piken med svovelstikkene" som er gjort om til en musikkfortelling med både manustekst og musikk.

Jentekoret og Trio Vario skal samvirke på musikkstykkene i ulike klangkombinasjoner i tillegg til å visualisere handlingen og teksten. Musikken spenner fra det klassiske over norsk tradisjonsmusikk og folkemusikk til nyskrevne verk. Forestillingen skal være en samlende og inkluderende innledning til julehøytiden, men henvender seg spesielt til barne- og ungdomsfamilier som publikum.

Om Trio Vario:

Kammermusikktrio med sang, klarinett og piano, samt leirfløyter, bukkehorn og klokkespill som blander klassiske mesterverk med folkelig tradisjonsmusikk. Gruppen består av sopran Julia Gusek, klarinettist Astrid Giæver Marvik og pianist Monica Munkvold Døsen.